Om een smart factory project optimaal uit te kunnen voeren werken wij bij voorkeur samen met ervaren systeem integratie partijen. Samen met deze systeem integratoren verzorgen wij een naadloze integratie van het Drys platform in uw organisatie. Wij ondersteunen bij het maken van koppelingen met nieuwe en “legacy” databronnen aan Drys. Zo zorgen wij samen met uw of onze partners voor een snelle en goede inrichting van Drys in uw organisatie.

Drys heeft een speciaal pakket aan diensten voor systeem integratoren

 • Drys workshop voor IT-ers

  In de IT workshop wordt uitgebreid ingegaan op de integratie mogelijkheden van Drys en hoe het platform optimaal geconfigureerd wordt. Tijdens de workshop gaat u praktisch aan de slag met de configuratie van Drys; integreert u datastromen en leert u de IT architectuur van Drys beheren.

 • Project ondersteuning

  We hebben een speciaal team experts die samen met uw projectteam aan de slag gaat bij uw klant. Hierbij leren uw eigen mensen in de praktijk hoe Drys te gebruiken, hoe ze een data driven bedrijf kunnen ontwikkelen. Doel hierbij is om uw personeel zo snel mogelijk in de praktijk ervaring op te laten doen met het Drys platform, zodat ze dit in de toekomst zelfstandig kunnen uitvoeren. Ook kunnen wij uw gevorderde projectteam ondersteunen bij het uitvoeren van geavanceerde taken zoals analyse en machine learning.

 • Forum

  Op onze website wordt binnenkort een forum functie toegevoegd zodat er gediscussieerd kan worden met andere gebruikers, discussies ontstaan of vragen beantwoord.

 • Data Discovery Workshop en lezingen

  Ondersteuning nodig bij het uitwerken van een latente vraag naar "Big Data" of Smart Factory? Uw klant wil wat met data maar weet nog niet precies hoe en wat? Speciaal daarvoor heeft Drys een datadiscovery workshop ontwikkeld. In de workshop werken we samen met u en uw (potentiële) klant aan het formuleren van nut en noodzaak van data driven manufacturing en ontwikkelen een lange-termijn strategisch plan.

 • Integratie met uw eigen software

  Heeft u eigen toepassingen ontwikkeld die u graag wilt koppelen aan het Drys platform? Door uw applicatie te integreren in het Drys platform vergroot u uw mogelijkheden. U heeft bijvoorbeeld een eigen MES oplossing, eigen predictive maintenance algorithmen of planning software. Wij ondersteunen u graag bij het ontwikkelen van een optimale integratie.
  Mogelijkerwijs kunt u door integratie van uw software in het Drys platform uw markt vergroten.